Loading...

1-dags kursus, der går dybere

Advanced Skills workshop hænger tæt sammen med det første grundlæggende Journey kursus (Journey Experience). Advanced skills indgår som dag 3 på Journey Experience. På dette kursus lærer du 6 nye værktøjer til den fysiske journey og den følelsesmæssige journey.

 

Efter kurset vil du forstå journey metoden mere i dybden og være i stand til at give journeys lettere og have værktøjer til enhver situation. De nye værktøjer, som du lærer på Advanced skills er udviklet af Brandon Bays og har en dybt tranformerende effekt. Værktøjerne hjælper dig til tilgivelse, forståelse og det at give helt slip på de gamle mønstre.

Bliv bedre til teknikken  

På kurset vil du selv modtage 1 journey og give 1 journey, idet metoderne bliver afprøvet i praksis på kurset om eftermiddagen. Du får de nye værktøjer med hjem på skrift.

 

Indholdet på kurset er det samme, som når Brandon Bays underviser på Advanced Skills. Fordelen er, at du ikke behøver at tage til England, så du sparer flybillet og hotelophold. Desuden foregår undervisningen på dansk. Du vil efter dette kursus have adgang til de videregående kurser hos Brandon Bays.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 
 
 

 

 

De praktiske detaljer

Dato

19. november i Vejle

 

Sted

November: Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle.

 

 

Underviser

Marianne Mark

 

Pris

Vejle: 1.250 kr. 

 

Du modtager printet kursusmateriale, og der vil være te, snacks og vand i pauserne. Du skal selv sørge for frokost.

 

Registrering

Medbring din ordrebekræftelse/velkomstbrev til kurset. Der vil være registrering fra kl. 8.30

 

Tidsplan

Kurset varer fra 9 – 19

 

Aflysning

Vi ved, at der kan ske ændringer i planerne – og livsomstændighederne – i sidste øjeblik. Har du tilmeldt dig et af Journey Danmarks kurser kan du derfor – hvis du melder afbud mere end 30 dage før – få tilbagebetalt 90 % af købesummen – de sidste 10 % går til administration.

 

Melder du afbud senere end 30 dage før kursets start, kan vi desværre ikke refundere kursusafgiften til dig, men hvis det er muligt, kan du i stedet få plads på et tilsvarende kursus senere.